Posts

Showing posts from February, 2008

Rombongan POK FC Ke KK

Image
Thu 07/02/2008 Malam tadi aku susah sangat nak tidur, dentam dentum bunga api buat aku rasa macam berada dalam zon perang. Pukul berapa aku tertidur pun aku tak sedar. Tiba-tiba jam loceng aku berbunyi pada pukul 5 am. Siap serba ringkas, packing etc, aku dah ada kat rumah Daa pukul 5.45am. masih awal lagi kataku dalam hati. So aku pun relax2 dulu hisap rokok (leklu sapkok lu.. bak kata ikhwan) Janjinya pukul 6 am.. tunggu punya tunggu pukul 6.45 baru diorang semua sampai.
Kitorang ada 9 orang semuanya. Wafi (Presiden seumur hidup) Aku (Setiausaha) Syikin 'where you get your kaki from?' (Bendahari) Ninut Da'a Ikhwan Zaitun Nyza Hanif 'the client' Dari sinilah bermulanya POK FC. (Pok tu kalau org Sarawak cakap macam Dude, Bro, Mate ke Mat camtu. FC tu Friends Club)
So sebelum pergi kitorang dah bayar satu kepala RM 110 pada cik bendahari, tu nak cover petrol, accommodation, teket ferri etc, tak ternasuk makan. Ni kiranya program pertama POK Frens Club la. Excited gak.. Kitora…