Akaun tak balance

Dah dua hari aku dok membelek claim kontraktor ni.. untuk projek F13E Substructure ..aku ingat dah boleh la close.. final akaun ni memang leceh.. aku buat2 asik short RM8000.10... mana silapnya aku pun tak tahu... stress.. final akun ni satu sen pun kira salah.. tak balance.. pleaseeeee..

Esok group aku ada tournament Fuseball.. aku team ngan Zaitun.. nama team kitorang "Brain Freeze" pasal masa nak nama kan group tu aku tanya Zaitun dia kata tak boleh pikir, Brain Freeze.. tu yang dapat nama tu.

Semalam aku gi food tasting kat Marina Bay Seafood.. kenyang gila.. mencuba 9 course meal makan dari pukul 12.15 sampai 2.30.. buncit perut sampai hari ni. Petang swim cuma dapat buat 700m je.. ari ni aku nak buat 800m lak.

Malam tadi aku finally pasang printer yang dah duduk dalam kotak lebih setahun tu.. tapi scanner dia lak tak boleh jalan.. stress.

Dalam pada tu aku stress gak ni lom dapat tajuk untuk dissertation masters aku ni.. kawan2 lain semua siap dah submit, diorang grad bulan 8 ni.. aku gak yang tak grad2. sedihhhh..

Hmm penyakit procrastination aku makin teruk... i hate myself for that.. bos aku pun sampai macam meluat kat aku.. aku mesti berubah.. stress, anxiety memacam aku rasa..

Comments

airtone said…
okay, babe.. am commenting under duress (since you are right in front of me.. hahaha)

it was real fun, good sweat and mee goreng mamak sedap.. and most of all, cool company!! and the warcry really worked, look at how far we've come...2nd place behind the unbeaten Giants (Ken & Syikin).. tee hee.. =P

Hidup Pok FC... and "ohhh.. brain freeze!!!"

Popular posts from this blog

Challenge Roth 2017 Race Report

Ironman Malaysia 2017

Top Malaysian Finishers at Ironman Malaysia 2017